Tervetuloa yleisötilaisuuteen tiistaina 28.11.2017

Posted on Updated on

Taajamaosayleiskaavan alustavasta ehdotuksesta järjestetään yleisötilaisuus tiistaina 28.11.2017 klo 17 alkaen Paunun koulun ruokasalissa osoitteessa Paununkatu 1. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

Yleisötilaisuudessa esitellään taajamaosayleiskaavan alustavaa ehdotusta, jonka aineistoihin voi tutustua jo etukäteen Aineistot-sivulla. Esittelyn jälkeen aineistoon voi tutustua ja siitä keskustella yhdessä kaavoittajien kanssa vapaamuotoisemmin. Mielipiteitä alustavasta ehdotuksesta voi esittää yleisötilaisuudessa, näillä internet-sivuilla sekä yleisötilaisuuden Facebook-sivullaTilaisuutta voi seurata Jämsän kaupungin Facebook-sivun kautta.

Tilaisuuden jälkeen jatkotyöstetään virallista kaavaehdotusta, joka asetetaan virallisesti nähtäville keväällä 2018.

Facebooktwitter

One thought on “Tervetuloa yleisötilaisuuteen tiistaina 28.11.2017

    Onni Osayleiskaava said:
    marraskuu 21, 2017 at 2:53 pm

    Kellonaika, jotta osaan tulla oikeaan aikaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *