Tiedote rakennusinventoinnin maastotöistä

Posted on Updated on

Jämsän kaupunki on tilannut Jämsän taajamayleiskaavaa 2030 varten rakennusinventoinnin täydennyksen. Tulemme liikkumaan alueella tammikuussa 2018 maastotöissä. Inventointi ei tuo velvoitteita maanomistajille. Valmis inventointi julkaistaan Jämsän taajamayleiskaavan ehdotusvaiheen nähtävilläolon yhteydessä.

Inventoija on käynyt valokuvaamassa omistamanne kiinteistön julkisivut torstaina tai perjantaina 11.1. – 12.1.2018. Inventoija on kirjannut ylös rakennuksia koskevia tietoja ja ottanut valokuvia. Inventointi ei kohdennu rakennuksen sisätiloihin.

Lisätietoa inventoinnista voi tiedustella:

Niina Ahlfors
puh. 040 176 8252
etunimi.sukunimi@ramboll.fi

Timo Laitinen
puh. 040 550 5500
etunimi.sukunimi@ramboll.fi

Ramboll
Niemenkatu 73
15140 LAHTI

Facebooktwitter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *