Taajamaosayleiskaava hyväksymiskäsittelyyn syksyllä

Posted on Updated on

Jämsän taajamaosayleiskaavan ehdotus oli nähtävillä 23.3.–4.5.2018. Kaavan nähtävilläolon aikana kaavasta tehtiin 13 muistutusta ja saatiin 9 viranomaislausuntoa. Lausuntojen ja muistutusten pohjalta tehdään vielä muutoksia kaavaan. Mikäli muutokset ovat suhteellisen pieniä, ja ne koskevat vain yksityistä etua, ei kaavaa aseteta uudelleen virallisesti nähtäville, vaan Maankäyttö- ja rakennusasetuksen 32 §:n mukaisesti kuullaan erikseen niitä maanomistajia, joita muutos koskee. Tässä erilliskuulemisessa kyseiset maanomistajat saavat aiheesta kirjeet. Mikäli muutokset ovat suurempia, asetetaan kaava vielä kertaalleen nähtäville.

Kesälomien jälkeen, elokuun puolivälissä kaavaan liittyen järjestetään vielä viranomaisneuvottelu, jossa kaavaan tehtäviä muutoksia käsitellään. Lopuksi kaava etenee kaupunginhallituksen kautta kaupunginvaltuustoon hyväksymiskäsittelyyn.

Hyvää kesää kaikille!

Facebooktwitter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *