Kaavaprosessi peruuttaa takaisin luonnosvaiheeseen

Posted on Updated on

Kaavaehdotuksen ensimmäisen nähtävilläolon jälkeen kaavaprosessissa päätettiin peruttaa valmisteluvaiheeseen mahdollisen menettelyvirheen korjaamiseksi. Kaavan tiedottamisesta oli kerrottu osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa (OAS) lähetettävän erillistiedoksianto mahdollisille ulkopaikkakuntalaisille. Tämä oli jäänyt OAS:an jäänteenä siitä, että kaavan alkuvaiheessa oli tarkoitus tutkia suoria rakennusluvan edellytyksiä rannoille, jolloin maankäyttö- ja rakennuslaki edellyttää kirjeiden lähettämisen maanomistajille. Tästä ajatuksesta sittemmin luovuttiin, mutta ”Tiedottaminen” -kohta OAS:sta jäi päivittämättä.

Luonnosvaiheen toisesta nähtävilläolosta ulkopaikkakuntalaisia maanomistajia tiedotetaan menettelyvirheen välttämiseksi kirjeitse. Yleiskaavan alue on laaja ja se sisältää valtavan määrän kiinteistönomistajia. Yhteystiedot tullaan selvittämään kiinteistötietopalvelun omistajien yhteystietoluettelosta. Kuolinpesiä yms. joiden yhteystietoja ei ole kohtuullisella vaivalla selvitettävissä, ei tiedoteta kirjeitse.

Päivitetty OAS ja kaavan valmisteluaineisto asetetaan nähtäville 10.10.-26.10.2018 väliseksi ajaksi Jämsän kaupungin yhdyskuntatoimen palveluissa ja tällä verkkosivulla. Kaavan toisesta luonnosvaiheesta on mahdollisuus esittää mielipiteensä kirjallisesti tai suullisesti nähtävilläolon aikana.

Facebooktwitter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *