Esittely- ja yleisötilaisuus keskiviikkona 22.2.2017

Posted on Updated on

Esittely- ja yleisötilaisuus keskiviikkona 22.2.2017

Keskiviikkona 22.2.2017 pidetään Jämsän taajamaosayleiskaavan esittely- ja yleisötilaisuus. Varsinainen alustus kaavasta alkaa klo 18, mutta jo kahden tunnin ajan ennen sitä kaavasta on mahdollista keskustella suunnittelijoiden kanssa ns. avoimien ovien tilaisuudessa.

Avoimien ovien ajan klo 16–18 Paunun koulun ruokasalissa on esillä kaava-aineistoja, kuten kaavaan liittyviä selvityksiä ja kaavakarttoja (ks. kuulutus). Jämsän kaupungin sekä kaavakonsultti Rambollin edustajat ovat paikalla vastaamassa kävijöiden kysymyksiin. Tämä kahden tunnin avoimien ovien jakso on erinomainen tilaisuus käydä kysymässä juuri itseään askarruttavista asioista tai tutustua kaavanlaatijoiden opastuksella kaavamerkintöihin ja selvityksiin yksityiskohtaisemmin. Paikalle voi tulla mihin aikaan hyvänsä avoimien ovien aikana ja viipyä itselleen sopivan ajan.

Kaavan yhteisesittelyn jälkeen tilaisuus jatkuu vielä vapaamuotoisilla ryhmäkeskusteluilla teemapisteissä. Työskentelytapaa kutsutaan nimellä Open Space. Paikallaolijat saavat oman kiinnostuksensa mukaan käydä kertomassa vielä näkemyksiään mm. virkistyskäyttöön ja luontoarvoihin, yrittäjyyteen ja elinkeinoihin sekä asumiseen ja liikenteeseen liittyen. Teemapisteillä on eri alojen asiantuntijoita kirjaamassa ajatuksia ylös ja johtamassa keskustelua. Päätavoitteena on saada tieto kulkemaan ja asukkaiden näkemykset esille. Tilaisuuden lopuksi kootaan vielä eri teemapisteillä käydyt keskustelut yhteen kaavoittajien jatkotyöskentelyssä huomioon otettavaksi.

Tulethan tapaamaan meitä ja keskustelemaan kanssamme keskiviikkona 22.2.2017!

Yleisötilaisuuden aikataulu

Facebooktwitter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *